AFLĂ CUM FUNCȚIONEAZĂ

Căutăm grădinițe și școli care au nevoie de grupuri sanitare renovate.
Se vor califica pentru renovare doar locatiile care au grupul sanitar in exterior

Proiectul e bazat pe un mecanism simplu: în perioada 4 iunie – 2 septembrie 2018 patru dintre produsele noastre intră în campanie. Astfel, la fiecare sac de Primus Adeziv Exterior 25KG sau Primus Glet Nivelare 20KG vândut, punem deoparte 1 leu și la fiecare sac de Primus Adeziv Alb Interior-Exterior 25KG și la fiecare găleata de Primus Multicolor Antibacterian 5KG vândute, punem deoparte 0.5 lei, care ajung direct în Fondul pentru Comunitate și mai departe în renovări.
Totul este local – banii strânși într-un anume județ, se duc la renovarea unei clădiri din același județ. Deci, acei membri ai comunității care folosesc materialele noastre de construcție ajută la recondinționarea unei instituții la care, poate, învață și copiii lor. În toamnă, pornim renovările, care se fac exclusiv cu voluntari.

Criterii de alegere a clădirilor din 2018

1.

Se vor califica pentru renovare doar locatiile care au grupul sanitar in exterior.

Între 27 aprilie și 21 mai 2018, orice utilizator va putea înscrie în aplicație o clădire despre care crede că are nevoie de ajutorul nostru.

2.

Una pe județ

Din experiența de până acum, se strâng fonduri pentru renovarea unei singure clădiri per județ. Astfel, dacă sunt înscrise mai multe clădiri din același județ, în program va intra cea care respectă toate criterile noastre și are cele mai multe voturi în aplicație.


Pentru 7 județe există deja clădiri alese, care au fost înscrise în program de anul trecut și reportate, din varii motive, pentru anul acesta: Arges, Arad, Bacau, Botosani, Valcea, Harghita, Hunedoara

3.

Proximitatea față de un magazin Dedeman

În alegerea unei clădiri care va intra în renovare, ținem cont și dacă aceasta se află într-un județ în care se află un magazin Dedeman.

4.

Evaluarea echipei Patru Mâini

În momentul în care alegem clădirile, echipele noastre le vor vizita pe fiecare în parte ca să stabilească cum și cât putem ajuta.

Ce fac dacă clădirea pe care vreau să o înscriu în aplicație nu respectă unul sau mai multe criterii?

O poți înscrie oricum, există șanse mari să intre în programele de renovări din anii următori sau în alt program de-al nostru.

Renovăm din 2013

 

În ultimii ani, am renovat cu ajutorul celor care ne cumpără produsele 136 școli, grădinițe și spitale de copii, am ajutat 125 de grădinițe cu rechizite și am făcut fericiți peste 6000 de micuți în perioada sărbătorilor.

0
Voturi
Acumulate
0
Clădiri
Înscrise
0
Voluntari
Înscrişi